Αρχική Εταιρία Θέσεις Εργασίας Καταστήματα Επικοινωνία
Ιστορία

Η εταιρία ΕΛΛΗΝΑΣ DIY ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στη Λεμεσό, το 1998, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do It Yourself) στην πόλη. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που πρόσφερε στο χώρο του DIY έδωσαν την ευκαιρία σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες να βρουν πολλαπλές λύσεις σε είδη και εργαλεία για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο κ.α.
Η αναγνώριση του κόσμου για τη συνεχή βελτιστοποίηση της γκάμας των προϊόντων και την προσαρμογή της εταιρίας στις ανάγκες των καταναλωτών που διαρκώς διευρυνονταν οδήγησαν σε μια επιτυχημένη πορεία και έδωσαν το έναυσμα για το άνοιγμα νέου καταστήματος ΕΛΛΗΝΑΣ DIY στη Λευκωσία το 2002.
Τα χρόνια που ακολούθησαν η διαρρύθμιση των καταστημάτων ανανεώθηκε, η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη έγινε πρωταρχικός στόχος και η πληρότητα προτάσεων όλων των παραδοσιακών τομέων του DIY, όπως οι λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα εργαλεία και τον κήπο, ολοκληρώθηκαν. Αυτή την πορεία σηματοδότησε το 2007, που είναι μια σημαντική χρονιά στο χώρο των DΙΥ, γιατί η εταιρία ΕΛΛΗΝΑΣ DIY παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο τμήμα, «φυτώριο», που ήρθε να σταθεί δυνατά και με μεγάλη επιτυχία πλάι στους μέχρι τώρα παραδοσιακούς τομείς αποδεικνύοντας πως η εταιρία παρακολουθεί με αμέριστη προσοχή τις νέες τάσεις αλλά και τις αναζητήσεις των πελατών της.
Κάθε κίνηση της εταιρίας ΕΛΛΗΝΑΣ DIY απορρέει από το σκοπό της να εξυπηρετήσει τον ερασιτέχνη κατασκευαστή, τον επαγγελματία τεχνίτη αλλά και όλη την οικογένεια και πραγματοποιείται μέτά από μακροχρόνια μελέτη. Το γεγονός αυτό έχει συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης.

Αρχική    Εταιρία    Προϊόντα    Υπηρεσίες    Καταστήματα    Επικοινωνία    Θέσεις Εργασίας
© 2011 Ellinas DIY. All rights reserved. | Αποποίηση Design & Development by BDigital | Powered by WebStudio